باید در نظر داشت که هر خوراکی را نمی‌توان در یخچال گذاشت.



وقتی صحبت از نگهداری مواد غذایی می‌شود ایده‌ها و نظرات مختلفی وجود دارد. به نظر شما نان را باید در یخچال نگه داشت یا در فریزر یا ظرف مخصوص نان؟ در مورد گوجه‌فرنگی چه نظری دارید؟ در ادامه با مجله دلتا همراه شوید تا به تعدادی از خوراکی‌هایی که نباید در یخچال نگهداری کرد ، اشاره ‎کنیم.

۱. گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی تمام عطر و طعم‌ خود را در یخچال از دست می‌دهد و چه اتفاقی از این بدتر؟ سرمای درون یخچال روند رسیده شدن گوجه را متوقف می‌کند و می‌دانیم که طعم گوجه‌فرنگی رسیده بسیار بهتر است. یخچال بافت گوجه را نیز تغییر می‌دهد. سرما غشای دیواره‌ی میوه را می‌شکند و مزه‌ی آن را عوض می‌کند. گوجه‌فرنگی را در کاسه یا سبدی درون کابینت نگه دارید.

۲. ریحان

ریحان به سرعت در یخچال پلاسیده می‌شود و بوی تمام مواد غذاییِ موجود در یخچال را به خود جذب می‌کند. بهتر است ریحان را بیرون از یخچال بگذارید و مانند گل درون فنجان آب تازه قرار دهید. اگر می‌خواهید ریحان را برای مدت‌زمان طولانی‌تری نگه دارید آن را بپزید و در فریزر نگه دارید.

۳. سیب‌زمینی

نگه داشتن سیب‌زمینی در دمای پایین سبب می‌شود نشاسته‌ی درون آن به‌سرعت به قند تبدیل شود و شما یک سیب‌زمینی شیرین داشته باشید. به‌جای نگهداری سیب‌زمینی در یخچال آن را در پاکت‌های کاغذی در جای خنک (نه سرد) بگذارید. بهترین جا برای نگه داشتن سیب‌زمینی، زیرزمین است. اگر زیرزمین ندارید می‌توانید آن را در محلی تاریک مثل قفسه نگه دارید. استفاده از پاکت‌های کاغذی بهتر از پلاستیک است زیرا هوا را بهتر منتقل می‌کنند و سیب‌زمینی سریع جوانه نمی‌زند. تا حدامکان سیب‌زمینی را در دمای نزدیک ۸ درجه‌ی سانتی‌گراد نگه دارید. از این روش‌ها می‌توان برای سیب‌زمینی شیرین هم استفاده کرد.

۴. پیاز

یکی دیگر از خوراکی‌هایی که نباید در یخچال نگهداری کرد ، پیاز است. اگر پیاز را در یخچال نگه دارید، در نهایت رطوبت داخل یخچال پیاز را نرم و کهنه می‌کند. پیاز را در جای خشک و خنک بگذارید (می‌توانید پیازچه را در یخچال بگذارید زیرا آب فراوانی دارد). جای سیب‌زمینی و پیاز باید مجزا باشد؛ در صورتی که این مواد را باهم نگه دارید زودتر خراب می‌شوند.

۵. آووکادو

اگر می‌خواهید آووکادویی که خریده‌اید رسیده شود، به‌طور قطع نباید آن را در یخچال بگذارید. اما اگر آووکادوی شما رسیده است می‌توانید آن را در یخچال نگه دارید.

۶. سیر

سیر در یخچال جوانه می‌زند و ممکن است حالت چروکیده و کهنه پیدا کند. باید سیر را در محیط خشک و خنک نگه دارید.

۷. نان

یکی دیگر از خوراکی‌هایی که نباید در یخچال نگهداری کرد ، نان است. نان به‌سرعت در یخچال خشک می‌شود. اگر می‌خواهید کمی بعد نان را مصرف کنید آن را در یخچال بگذارید. در غیراین‌صورت آن را در کابینت یا فریزر نگه دارید. برای قرار دادن نان در فریزر آن را بسته‌بندی کنید تا رطوبت آن باقی بماند و زمانی که برای مصرف آن را از فریزر خارج می‌کنید اجازه دهید یخ آن به‌آرامی و به‌طور کامل باز شود.

۸. روغن زیتون

یکی دیگر از خوراکی‌هایی که نباید در یخچال نگهداری کرد ، روغن زیتون است. روغن زیتون را باید در جای خنک و تاریک غیر از یخچال قرار دهید. زیرا این روغن در محیط یخچال مثل کره متراکم و سخت می‌شود.

۹. قهوه

اگر قهوه را در یخچال قرار دهید نه‌ فقط طعمش را از دست می‌دهد، بلکه بوی سایر غذاها را به خود می‌گیرد. قهوه را در جای خنک و تاریک نگه‌ دارید تا طعم و تازگی آن باقی بماند.

۱۰. عسل

نیازی نیست عسل را در یخچال بگذارید. اگر در آن را محکم ببندید برای همیشه خوب باقی می‌ماند. نگه داشتن عسل در یخچال سبب می‌شود عسل شکرک بزند.

همچنین بخوانید:
با اصلاح روش تغذیه، دیابت را مهار کنید

تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی

مضرات آب گازدار ؛ مراقب معده ی خود باشید!


همه چیز از همه جا یخچال ,دارید ,سیب‌زمینی ,نگهداری ,بگذارید ,نان ,در یخچال ,را در ,آن را ,نگه دارید ,یخچال نگهداریمنبع

سرکه سیب ؛ درمان کننده هزار و یک درد

حلقه گمشده زنجیر سلامتی

فیبر را دست‌کم نگیرید!

گیاه درمانی با رازیانه

روغن هسته انگور ؛ منبع خوب ویتامین E

علائم دیابت نوع دو ؛ راه‌های پیشگیری از آن

بدخوابی ، عامل چاقی و دیابت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گنج دانلود - دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد تخفیف قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس lillieyemmv34 Daily تبلیغات در تلگرام خرید اینترنتی تابلو استیل fivedollscash مطالب سلامتی و زیبایی قیمت تابلو چلنیوم